Ознака: го повика

Македонија

Движењето “Македонија блокира“ пред домот на Муковски

Припадинци на Граѓанското движење против уставните измени „Македонија блокира“ синоќа од пред домот на пратеникот Крсто Мукоски во Вевчани ги почнаа своите најавени протести пред домовите на пратениците од опозицијата […]