Ознака: го повлече предлогот

Култура Македонија

“Ругање за Христос“ од утре слободно ќе се прикажува

Државниот правобранител на Р. Македонија утре ќе го повлече предлогот до Основниот суд Скопје 2 за изрекување на мерката времена забрана за прикажување на филмот „Ругање со Христос”. Според соопштението […]