Ознака: го подигнаа

Македонија

Дискусиите кои ги имавме беа на високо ниво и го подигнаа квалитетот на дебатата

Преку „Фејсбук“ Гордана Сиљановска Давкова му ги честиташе освоените гласови на Блерим Река и му порача дека ѝ беше чест да учествува на претседателските избори заедно со него, нејзиниот колега. […]