Ознака: го поминаа

Свет

Њујорчани гледаа вистински спектакл: Брат и сестра на жица го поминаа Тајмс Сквер

Ник и Лијана Валенда го минаа Тајмс Сквер одејќи по жица распната меѓу два облакодери на 25-от кат, а илјадници њујорчани го гледаа овој невиден спектакл. Ник Валенда е искусен […]