Ознака: го посетија

Живот

Коледарчињата тропнаа на вратата на претседателот Иванов

Во пресрет на големиот христијански празник Божиќ домот на претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денес  го посетија децата од Центарот за едукација на македонски фолклор „МИТЕВИ“ од Скопје, […]