Ознака: го поткопува

Балкан

Заев провоцира и го поткопува Преспанскиот договор!

По вчерашните обвинувања на грчка „Иефимирида“ дека македонскиот премиер провоцира со изјавата дека македонскиот јазик ќе се предава и во училиштата во Грција согласно Преспанскиот договор, денес се јави и […]