Ознака: го прегази “суштество”

Црна хроника

Го прегази “суштество” кое зборело на телефон и не го видела, дрска, безобразна и арогантна

По иницијатива “На точак“ бел точак, на влезот од Градски парк како спомен на младиот Давид. Дијана Ангелевска, мајката на 12-годишниот велосипедист Давид Ангелевски, кој на 18 септември 2015 година, беше […]