Ознака: го прослави

Македонија

ТАВ Македонија го прослави отворањето на двете нови дестинации – Баден – Баден и Бремен

ТАВ Македонија го прослави првиот лет на “Виз Ер“ од Меѓународниот Аеродром Скопје до Баден – Баден во Германија, истовремено обележувајќи го воведувањето на две нови дестинации од Скопје, Баден – Баден […]