Ознака: го усвои законот

Македонија

Собранието го усвои законот за Изборниот законик кој Иванов не го потпиша

Во попладневниот дел од денешната 95. седница пратениците без дебата, во трето читање, ги изгласаа и законите за практиканство, за Влада, за спорт, за финансиска поддршка на инвестициите, како и […]