Ознака: го утврди

Вести

Собранието го утврди нацртот на амандманот XXXIII

На продолжението на 64. седница Собранието на Република Македонија со 67 гласа „за“, четири „воздржан“ и 23 „против“ го утврди нацртот на амандманот XXXIII на Уставот на Република Македонија. Со […]