Ознака: грагански активизам

Uncategorized Живот Избор на уредникот

Забранет пристап за невработени

„Забранет пристап за невработени“ е таблата која ги пречека активистите од иницијативата „Го сакам Водно“ утринава.Иако владиниот Потпарол и Премиерот ги осудија вчерашните настани се остана на зборови и лажни […]