Ознака: ГРАДЕЖНА КОМОРА

Вести

Роберт Хот со нов мандат во Градежната комора на Македонија

Повеќе од 450 компании-членки на Градежната комора на Македонија при Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК) на годишното Собрание едногласно му доделија нов мандат на Роберт Хот.– Градежништвото и […]