Ознака: ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

Локална самоуправа

Општина Штип доби 2 милиони денари од продажба на парцели

Во буџетот на Општина Штип се инкасирани два милиони денари од последната продажба на градежно земјиште за изградба на индивидуални куќи и стопански објекти, соопшти денеска портпаролот на Општина Штип, […]

Локална самоуправа

Денес ќе се одржи лицитација за продажба на градежно земјиште во Штип

Денес ќе се спроведе продажбата на градежно земјиште кое го објави Општина Штип. Станува збор за 55 локации, од кои 32 се наменети за куќи, односно за индивидуално домување.Истите се […]