Ознака: Градинарски центар Фоја

Издвојуваме

Сите бои на есента во градинарскиот центар Фоја!

Есента носи  своја убавина. Растенијата добиваат интересни бои во есента, додека  некои не ја менуваат бојата како што се зимзелените садници.Есента е идеално време за садење и пресадување декоративни зимзелени […]