Ознака: градинарство

Живот

Работењето со земја ги прави луѓето посреќни

Многу градинари ќе ви кажат дека нивната градина им е „среќно место“. Причината е што самото градинарство го намалува стресот и го подобрува расположението. Но, зошто се случува ова? Работењето […]