Ознака: градинка „Астибо”

Вести

Прв случај на коронавирус кај дете во штипска градинка

Петгодишно дете од централниот објект на штипската градинка „Астибо” е прв позитивен случај на коронавирусот меѓу згрижените деца во градот под Исар. Пред шест дена беа евидентирани четири позитивни случаи […]