Ознака: градинка „Сончоглед“

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода ги подобри условите за дечињата во градинката „Сончоглед“

Завршена е првата фаза од реновирањето на објектот на градинката “Сончоглед” во населбата Кисела Вода. Финализирани се градежните зафати кои опфатија промена на ламинатот на површина од 800 квадратни метри, внатрешно […]