Ознака: градинка срничка

Локална самоуправа

Обука за прва помош во „Срничка“

Деновиве, во градинката „Срничка“ се одржа обука за прва помош во педијатријата за воспитувачите и негувателките во сите објекти на градинката.Обуката беше составена од теоретски и практичен дел, по што […]