Ознака: градници

Занимливости

Грешки кои постојано ги повторуваме: Сè што треба да знаеме за перење градници…

Градниците се перат на поинаков начин во однос на другата облека, но и понатаму постојат жени кои ги ставаат во машината за алишта заедно со останатата облека. Но, оваа пракса […]