Ознака: градоначалникот Шилегов

Македонија

Еве како градоначалникот Шилегов го реши загадувањето

На социјалните мрежи осамна фотографија од градоначалникот Шилегов качен на тротинет. Тротинет наместо автомобил, според него е вистинскиот начин да се реши загадувањето на воздухот. Нормално е дека, за овој […]