Ознака: градоначалникот

Македонија

Новогодишно пакетче за Шилегов од „Го сакам Водно“

Пред просториите на Град Скопје граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ денес одржа прес-конференција и му предаде новогодишно пакетче на градоначалникот Петре Шилегов. -Во него се содржани слатки подароци прикачени за […]