Ознака: градоначалник на Аеродром

Македонија

Ќе го обесштетува ли Марин инвеститорот на деветкатницата кај „Мајчин дом“?

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин се надева на позитивно решение за стопирање на градбата на деветкатницата пред „Мајчин дом“. Тој пред новинарите објасни дека преговорите се во тек, не изнесе […]