Ознака: градоначалник на Битола

Вести Македонија

Превоз од 2.000 до 7.000 денари за учениците во Битола

Битолските ученици останаа без превоз, а особено се погодени учениците кои живеат во поодалечените села, што претставува сериозен удар по семејниот буџет заради градоначалничката Петровска, тврди Иванчо Тошевски советник во […]