Ознака: Градоначалник на Босилово

Вести Македонија

Едно ветувавте во кампања сега нешто тотално друго му порачаа на Зоран Заев Членовите на СДСМ од Иловица и Шутка

Ножот е дојден до коска и повеќе одолговлекувања и отстапки не може да има. Едно ветувавте во капања сега нешто тотално друго му порачаа на Зоран Заев  Членовите на СДСМ од […]