Ознака: градоначалник на Демир Хисар

Вести Македонија

Марјаначе Стојановски Знаете дека ве прислушкувам?

Ќе има ли одговорност за градоначалникот на општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски по објавената видео снимка во која  се слуша како им се заканува на наставници вработени во основно училиште […]