Ознака: ГРАДОНАЧАЛНИК НА ЦЕНТАР

Вести

Груевски: Градоначалникот на Центар да престане да се занимава со работи кои се на штета на граѓаните и намерно да ги попречува градежните работи

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски при денешната посета на реконструираниот Офицерски дом кој е во напредна фаза на градење потенцираше дека она што е негативно во оваа работа е со […]