Ознака: Градот Скопје

Издвојуваме

Градот Скопје најавува нови имиња за градските улици

Градот Скопје најави нови имиња за градските улици. Познатата улица во скопско Дебар Маало се предлага повторно да се вика „Ленинова“ наместо „Аминта трети“. Улицата во центарот на градот што […]