Ознака: градската плажа

Балкан

На градската плажа во Сарти Србинка спасена од давење

Спасувачите на градската плажа на грчкото туристичко место Сарти извлекле од водата 67-годишна Србинка која се давела, и и дале вештачко дишење и кислород. Жената подоцна била пренесена во болницата […]