Ознака: Градска болница 8-ми Септември

Вести

Фото: Целосно реновиран Рехабилитациониот центар во Градската болница 8-ми Септември

Рехабилитациониот центар во Градската болница 8-ми Септември повеќе од 12 години беше вон употреба и истиот беше целосно руинран.Станува збор за инвестиција од 25 милиони денари опремен по најсовремени стандарди, […]