Ознака: градски автобуси

Вести

Еве каде да се обратите ако изгубите нешто во градските автобуси

Чадори, мобилни телефони, паричници, ранци, но и торби со она што купиле на пазар секојдневно губат или забораваат граѓаните во автобусите на ЈСП.Бирото „Изгубено-најдено“ функционира веќе три години во ЈСП. […]

Вести

Еве каде да се обратите ако изгубите нешто во градските автобуси

Чадори, мобилни телефони, паричници, ранци, но и торби со она што купиле на пазар секојдневно губат или забораваат граѓаните во автобусите на ЈСП.Бирото „Изгубено-најдено“ функционира веќе три години во ЈСП. […]