Ознака: градски автобус

Фото

Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот

Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот, поглелднете зоштоОваа фотографија од автобус го запали регионот. Направена  во Босна, оваа фотографија покажува дека и покрај работата кога се сака секогаш […]