Ознака: ГРАДСКИ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР

Локална самоуправа

Концерт на Градскиот дувачки оркестар по повод 23 Октомври

Градскиот дувачки оркестар, по повод празникот 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, денеска ќе одржи парадно дефиле низ улиците на Скопје со познатите таканаречени „Чекорници“.Оркестарот ќе тргне од […]