Ознака: Градски музеј

Култура

Канческа-Милевска во посета на Градскиот музеј во Крива Паланка

Министерката за култура Елизабета Канческа Милевска денеска оствари работна посета на Крива Паланка. Ја посети локалната установа Градски музеј, институција која со поддршка на Министерството за култура имплементира неколку значајни […]