Ознака: градски паркинзи

Вести

Започнува летно работно време на грдски паркинзи: проверете до кога ќе се наплаќа зонското

Утре почнува летното сметање на работното време на јавните паркинзи со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ Скопје.Работното време во зоните А,Б, Ц и Д ќе биде од  седум до 23 […]