Ознака: градското Собрание

Балкан

НЕВЕРОЈАТНО: Пред градското Собрание во Белград светнал фалус

Жичана скулптура слична на онаа што може да се види на новогодишните украси, во форма на голем фалус, блеснала околу 16. часот во центарот на Белград пред зградата на Градското […]