Ознака: Гранд Кањон

Занимливости

Американски акробат сака на жица да мине над Гранд Кањон

Познатиот американски акробат, 34-годишниот Ник Валенда во јуни годинава има намера на жица да мине над Гранд Кањон, на местото каде што длабочината изнесува 450 метри, и тоа без никакви […]