Ознака: Гранд Куве

Издвојуваме

„Гранд Куве“ на „Домен Лепово“ прогласено за светски шампион меѓу црвените вина

Македонското вино „Гранд Куве“ на бутик винарницата „Домен Лепово“ од бербата 2013, го потврди своето високо реноме понесувајќи ја титулата “светски шампион” во категоријата црвени суви вина на 58-от меѓународен […]