Ознака: граница Промахонас

Балкан

Од денеска нови правила за влез во Грција преку Промахонас

Откако во изминатиот период беше зголемен бројот на позитивни „увезени“ случаи, особено од конкретниот граничен премин со Бугарија, што воедно е и единствениот отворен за туристи, грчката Влада, во петокот […]