Ознака: граничен премин „Ќафасан“

Вести

Четири лица од граничниот премин „Ќафасан“ пренесени во државен карантин

Врз основа на мерката за спроведување на лица во државен карантин, вчера полициски службеници од СВР Охрид и граничната полиција извршиле обезбедување и транспорт на четири лица кои од граничниот […]