Ознака: граничниот премин „Богородица”

Вести

На граничниот премин „Богородица” ќе биде поставена табла со Северна Македонија

На граничниот премин „Богородица” кај Гевгелија денеска ќе биде поставена табла со новото уставно име на државата, информираат од Царинската управа. Новото име, Република Северна Македонија стапи на сила од […]