Ознака: гранка

Балкан

СЕ СЛУЧИ ЧУДО: Ликот на Богородица се појави на дрво на кое му ја отсекле гранката

Чудо се случило во Подгорица. Според изјавите на мештаните, на багрем чија гранка била отсечена пред два месеци се појавила Богородица.Дрвото денес веќе е хит, поставена е околу него ограда […]