Ознака: гратче

Дестинации

Добредојдовте во „Мала Венеција“: Дали ова е нјубавото гратче на светот?

Француската „Мала Венеција“ е богата со енолошка понуда, а средновековниот шарм повикува на истражување. Многумина велат дека ова не е град туку село, а ние знаеме и зошто. Затоа што […]