Ознака: графикон

Вести

КОРОНА ВИРУС: Состојба во светот (23 март 2020) (графикон)

КОРОНА ВИРУС: Состојба во светот (23 март 2020) (графикон) За полесен преглед изработивме графикон со моментните бројки во светот кој е интерактивен. Само приближете го курсорот до табелата што ве […]

Вести

Состојба на КОРОНА вирусот (COVID – 19) во Македонија (16.3.2020)

Состојба на корона вирус (COVID – 19) во Македонија (16.3.2020) Еве како изгледа апдејтирана, обновена, состојбата со новите заразени во државава.  Ние спроведуваме истражување на нашата фан страна за тоа […]