Ознака: графит

Занимливости

Емотивен графит кој ќе ви го скрши срцето

Графитите се често дел од зградите секаде низ светот, а освен што тие често можат да имаат политичка, спортска или исмејувачка порака, ретко тие постануваат вистинско ремек дело. Овој графит […]

Култура

Жителите на северен Лондон бараат да им се врати графитот на Банкси

Администрацијата на областа во северен Лондон, Харингеј се обрати до англискиот Совет за култура (Arts Council) да им помогне да се врати на старото место делото на уличниот уметник познат […]