Ознака: графолог

Вести

Графолог ќе го решава осмиот приговор на БЕСА

Вештакот комисијата ќе го избира со ждрепка од списокот на овластени вештаци за графолошко вештачење.Со шест гласа „За“ и три „Против“, ДИК одлучи потписите на Фатиме Сулејмани да подлежат на […]