Ознака: грахам

Вести

Грахам: Во нападите со беспилотни летала убиени 4.700 луѓе

Американски сенатор изјави дека во нападите на американските беспилотни летала на ЦИА, во Пакистан и во други земји се убиени 4.700 луѓе, податок што владата досега не го потврдила, јавуваат […]

Вести

Грахам: Во нападите со беспилотни летала убиени 4.700 луѓе

Американски сенатор изјави дека во нападите на американските беспилотни летала на ЦИА, во Пакистан и во други земји се убиени 4.700 луѓе, податок што владата досега не го потврдила, јавуваат […]