Ознака: грација

Балкан

Црквите во Грција сепак ги отворија вратите за верниците за Водици

Под превентивни мерки, со дискретно полициско присуство, без осветување на водите во надворешните делови, без литии и без фрлање на крстот, но со отворени цркви за верниците и можност за […]