Ознака: Граѓанин на протестот

Вести

Граѓанин на протестот: Не сум партиски определен, но дојден сум за Македонија

Не сум партиски определен, но дојден сум  овде да дадам поддршка на нашата земја која е уценета, вели еден од граѓаните кој е учесник во протестите за одбрана на државата.„Не […]