Ознака: граѓаните одбраа

Македонија

Граѓаните одбраа: Минарето во Охрид продолжува со градење

  Предвремените локални избори во Охрид во неделата завршија. Охриѓани го направија својот избор, за градоначалник го избраа Константин Георгиески од СДСМ, зад кој застана и ДУИ. Повеќе медиуми меѓу […]