Ознака: граѓаните со песни

Македонија

Протестот почна со химната

Вечерашниот протест пред Собранието, во организација на „Бојкотирам“, почна со изведба на химната на Република Македонија. На звучници беше пуштена „Денес над Македонија се раѓа, во изведба на Игор Дурловски. […]